Psykomotorisk Træning - nyt forløb på vej i foråret

GRATIS GRUPPEFORLØB fra uge 15!

Har du kontakt til din krop?

 

Nogle gange prøver vores krop at fortælle os noget, men hvis vi ikke ved hvad vi skal lytte efter, kan vi heller ikke reagere på det.

Vi vil i dette forløb have fokus på kontakten til kroppen, både i bevægelse og i hvile. Vi vil arbejde med forskellige former for bevægelse, koordination og balance. Derudover vil vi arbejde med afspænding og centrering som måder at styrke kontakten til din krop.

Hvem

Tilbuddet er for alle som er interesseret og som kunne være nysgerrig på måske at opdage noget nyt om sig selv og sin krop.

Hvor og hvornår

Tal & Tanker Loungen i Jysk Arena (v. hal A) Tirsdag kl. 10.00 – 11.00 (d. 11. april – 30. maj)

Medbring

Et underlag, et tæppe, vand og tøj som du kan bevæge dig i.

Tilmelding

Hvis du har mod på at prøve en anderledes holdtræning så skriv til idræt om dagen på mail: idratomdagen@silkeborg.dk eller ring på: 20 28 10 99

 

Gratis behandling af en psykomotorik studerende

Psykomotorik er en måde at blive klogere på sig selv. Indenfor psykomotorik arbejder vi med sammenhængen mellem kroppen og psyken, samt hvordan de kan påvirke hinanden. Vi arbejder med udgangspunkt i kroppen og stræber efter af øge kropsbevidstheden.

Lidt om mig:

Jeg hedder Lene og går på mit 4. semester på psykomotorikuddannelsen i Randers. I forbindelse med min praktik her i Silkeborg, tilbyder jeg individuelle behandlinger. En psykomotorisk behandling kan indeholde mange forskellige ting, blandt andet afspænding og meditation, bevægelse og fysiske øvelser samt samtale og manuelle greb i muskler.

Hvorfor tilmelde sig?

Du kan tilmelde dig en behandling hvis du har noget som du gerne vil have vi arbejder på. Det kunne eksempelvis være spændte muskler, svært ved at slappe af, manglende overskud, uro i kroppen eller andet.
Du kan også tilmelde dig hvis du er nysgerrig på hvad psykomotorik er for noget.

Du er velkommen til at komme og prøve en behandling, og se om det er noget for dig. Det er også muligt at vi aftaler et forløb på op til 6 gange.

Hvor og hvordan?

En behandling vil typisk vare 1 time, og vil finde sted i Tal & Tanker Loungen i Jysk Arena (v. hal A). Du bedes medbringe et underlag, et tæppe og have tøj på som du kan bevæge dig i.

Behandlingerne kan finde sted fra uge 15 t.o.m. uge 22.
Hvis du er interesseret så skriv en mail til mig på
313798@via.dk så kan vi aftale nærmere.