Psykomotorisk Træning - To nye gratis forløb!

Har du sat kroppen på pause på det sidste? Og kunne du tænke dig at vende din opmærksomhed mod kroppen, og lytte til de signaler, den sender, så har vi nye og gratis forløb - læs mere her...

Holdtræning 

Kroppen kalder - kan du høre den?

I dette gruppeforløb sættes kroppen i fokus, og gennem forskellige former for bevægelse og afspænding vil vi prøve at skabe kontakt til det, den fortæller. Vi kommer til at arbejde med at undersøge bevægemulighederne i hele kroppen - fra fødderne til toppen af hovedet.  

Hvonår: Onsdage kl. 10.00-11.00 i ugerne 16-23 (fra d. 21.april – 9. juni)

Hvor: Starter udendørs i Lunden, Vestergade 74 og rykkes muligvis indendørs i Tal & Tanker loungen i Jysk Arena v. hal A i medio maj.

Pris: Gratis

Instruktør: Psykomotorisk terapeut stud. Lene Aae Berthelsen 

Tilmelding til Idræt om dagen på tlf. 20281099 eller mail idratomdagen@silkeborg.dk

 

Individuel træning

Kunne du tænke dig at arbejde dig selv gennem kroppen og blive bedre til at regulere i forhold til smerter og stress i hverdagen?

I psykomotorisk behandling arbejder vi med simple øvelser og manuel behandling, der kan styrke din sansning af kroppen. Gennem behandlingen er det muligt at blive bevidst om din krops signaler, så du selv kan regulere i hverdagen.

Behandlingen kommer til at foregå i dagtimerne og er af 45-60 min. varighed i perioden fra d. 13. april-10. juni. Adressen endnu uvis pga. coronarestriktioner.

Kontakt evt. underviser og studerende fra Psykomotorikuddannelsen Lene Aae Berthelsen på 292394@viauc.dk. Hun vil kunne svare på spørgsmål og lave en nærmere aftale.