Fodbold for Hjertet - UDSAT til foråret 2023!

Kom og vær med, når ØBG fodbold, DBU, Hjerteforeningen og Silkeborg Kommune igen forsøger at starte ”Fodbold for Hjertet” op tirsdag eftermiddag d. 16. august kl. 14.30 på Buskelundtoften i Silkeborg. Det er et gratis tilbud om Motionsfodbold for voksne mænd og det sker samtidig i den uge, hvor der er fokus på mænds sundhed i Danmark. Fodbold kan bare noget for vores fysiske, mentale og sociale sundhed. Der er plads til alle og denne eftermiddag slutter vi 3. halvleg af med kaffe og en let forplejning samt et oplæg om motionens betydning for vores helbred.

‘Fodbold for Hjertet’ er et helt nyt motionskoncept, som kommer til Silkeborg igen i maj måned. Holdet er for alle, uanset forudsætninger, og træneren er uddannet i at tage hensyn til alle. Det handler ikke om at være den stor boldkunstner, men om at hygge sig og have det sjovt sammen med gode holdkammerater.

Bevægelse er godt for både krop og sind – og motionsfodbold er et rigtig godt bud, når du skal i gang eller videre med motion, uden at det bliver hårdt og kedeligt. Motionsfodbold er god og varieret træning, som styrker både krop, kondi og knogler. Men du vil sikkert opleve, at det bedste er sammenholdet og det gode fællesskab på holdet.

Hvor:            ØBG Fodbold, Buskelundtoften 5, 8600 Silkeborg

Hvornår:     UDSAT til foråret 2023!

Vi vil ha´ dig med på holdet og måske på sidelinjen!  

Alle kan som sagt være med, så holdet er både for dig, der aldrig har rørt en fodbold, og dig, der engang for mange år siden var stjernen på U-16 holdet. Måske har du også mulighed for at give en frivillig tjans med på sidelinjen, så kunne du være interesseret i at være træner eller hjælpe til omkring holdet, så hører vi gerne fra dig. Du vil få den nødvendige uddannelse og opkvalificering i forhold til målgruppen.