Supertraverne mandag

Idræt om Dagen arrangerer hver mandag en rask travetur i et af Silkeborg og omegns skønne naturområder. Formålet med turene er at opleve vores smukke og varierede natur på alle årstider i hyggeligt samvær med andre.

En række af mennesker på vandretur i skoven.

 Kom med på en rask gåtur ud i Silkeborg og omegns skønne naturområder. 

Turenes længde er 10-12 km. og varer 3-4 timer inkl. pause. Vi følger de gældende retningslinjer i forhold til Covid19 med afstand og god håndhygiejne

Alle ture starter som noget nyt fra P-pladsen v. Museum Jorn kl. 9.45. Vi kører ofte sammen i privatbiler til det udgangspunkt, hvorfra dagens gåtur starter. 

OBS! Hej alle supertravere

Vi har lave en ny metode til at vise turene på. Med den nye metode, får I mulighed for altid at have oversigten med på jeres smartphone. Samtidig er der let adgang til link til startstederne og, via Google kort, til rutevejledning. Du kan let printe turene fra kalenderen, men der vil stadig også være et trykt program.

Hjælp til brug af kalenderen: Hjælp til Supertraverkalender Når du har kigget hjælpe-dokumentet herover igennem, så tryk på linket nedenunder for at komme i gang. Hvis du oplever problemer med kalenderen, kan du kontakte Niels-Jørgen (njj.jensen@gmail.com / 22671954)

Link : Supertraver kalender

Oversigt over Supertraverne samt mødested - Supertraverne Forår 2023 - opstart 2. januar 2023!

Supertraverne Efterår2022

 

Inspiration til ture:

Bødskov krat fra Brande kirke

Hesselhus og Hjørbylunde

Klostermølle med Sukkertoppen

Næset i Salten Langsø

Salten Langsø med Geddes og Eventyrsøen

Salten Langs og Højkol skov

Sepstrup Sande med Blæsbjerg

Tangeværket

Vrads Sande og Granne plantage

Silkeruten